Relatiegeschenken: Het hele jaar door een goed idee

Relatiegeschenken zijn niet alleen voor de feestdagen, maar kunnen het hele jaar door ingezet worden om relaties te versterken. Of het nu gaat om klanten, partners of medewerkers, een goed gekozen geschenk doet wonderen voor de band met de ontvanger. Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenken die echt opvallen, zijn er tal van creatieve opties beschikbaar. Lees hier de 3 tips voor de ideale relatiegeschenken:

Duurzame waterflessen

Duurzame waterflessen zijn een milieuvriendelijke keuze die dagelijks gebruikt kunnen worden, wat ervoor zorgt dat je merk steeds opnieuw onder de aandacht komt. In een tijd waarin steeds meer bedrijven en consumenten aandacht hebben voor duurzaamheid, laat een herbruikbare waterfles zien die je als bedrijf geeft om het milieu en een bewuste levensstijl ondersteunt.

Giftcards

Giftcards bieden een flexibele oplossing die het hele jaar door gewaardeerd wordt, omdat de ontvanger zelf kan kiezen wat hij of zij het liefste heeft. Ze bieden de ontvanger de vrijheid om zelf te kiezen wat hij of zij nodig heeft of graag wil hebben. Of het nu gaat om een online winkel, een lokale boetiek, of een platform met een breed assortiment aan producten en diensten, een giftcard is altijd een goede keuze.

Flesje wijn in een gepersonaliseerd wijnkistje

Maar als je echt het verschil wilt maken, is een fles wijn in een gepersonaliseerd wijnkistje een tijdloos en stijlvol cadeau. Hiermee geef je niet alleen een fles wijn, maar ook een persoonlijke en doordachte touch die de ontvanger zal koesteren. Wijn is een klassieker onder de relatiegeschenken. Het staat symbool voor gezelligheid, luxe en waardering. Door de wijn te presenteren in een gepersonaliseerd wijnkistje maak je het cadeau nog specialer. Zo geef je niet alleen een fles wijn, maar ook een moment van aandacht en zorg. Ontdek meer over de mogelijkheden van wijn als relatiegeschenk.

Een kist vol waardering voor alle relaties

Iedereen verdient waardering van een bedrijf. De klant maar medewerkers zijn ook een basis voor het functioneren van een bedrijf. Een attent relatiegeschenk, zoals een fles wijn in een gepersonaliseerd kistje, kan die extra blijk van waardering zijn die ervoor zorgt dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en daardoor langer blijven.

Of het nu aan het eind van het jaar is of zomaar tussendoor, een gepersonaliseerd relatiegeschenk laat zien dat je iemand echt waardeert. Wijn als relatiegeschenk, verpakt in een persoonlijk wijnkistje, is een stijlvolle en effectieve manier om je waardering te tonen. Dus schenk wat aandacht aan je relaties – een goed gekozen geschenk kan een wereld van verschil maken! Lees ook hoe je met een kistje waardering medewerkers tevreden kunt houden op zakenweek.nl.

Let op dat uw jaarlijkse uitgaven per ontvanger niet hoger zijn dan €227 (exclusief btw). Volgens de Belastingdienst mag u de btw volledig aftrekken over giften, relatiegeschenken

Onpersoonlijk vs. persoonlijk

Hoewel duurzame waterflessen en giftcards uitstekende keuzes zijn, bieden ze niet dezelfde persoonlijke touch die een blijvende indruk achterlaat. Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dat echt het verschil maakt, is een fles wijn in een gepersonaliseerd wijnkistje de ultieme keuze. Wijn staat symbool voor gezelligheid, luxe en waardering, en wanneer je het verpakt in een op maat gemaakt kistje, geef je niet alleen een cadeau, maar ook een moment van aandacht en zorg.